Hobby og Dyr

Mevino – vin som hobby

Jeg er sikkert ikke den eneste der har vin som hobby – nogle er nok en del mere intense i at finde de meget eksklusive vine – hvor jeg mere går efter de vine jeg godt kan lide at drikke til rimelige penge. Jeg kan hilse at sige at der er virkelig mange gode vine at hente, hvis man bevæger sig ind på Mevino.dk hjemmesiden, og ser deres store udvalg i hhv. Rød- rose- orange- bobler- og hvidvine. Man skal selvfølgelig have lidt kendskab til vin før man lige finder ud af hvad der passer en bedst – men Mevino er virkelig søde og dygtige til at rådgive og vejlede en til at finde lige den vin man leder efter. Så spørg og du skal finde, har jeg altid lært, og det har givet mig mange gode oplevelser hen ad vejen.

Hvidvin- rose-orange-bobler

Foråret er kommet, sommeren er på vej – tiden til at nyde de lidt kølige hvidvine, rose vine, orange vine eller bobler fra mevino udenfor på terrassen med en dejlig grill mad er også kommet – jeg elsker denne tid, og her får jeg nok også lige drukket lidt mere end jeg ellers ville gøre. Jeg køber ofte ind hos Mevino, når jeg skal have gæster – så ved jeg nemlig lige hvilken vin jeg skal have, og hvis ikke ved jeg at jeg kan få hjælp. Jeg er aldrig blevet skuffet over deres vine eller betjening – og jeg syntes at jeg får en høj kvalitets vin til rimelige priser fra passionerede vinbønder.