Ferie og Lejligheder

Vejle lokalområde

Besøg Vejle og få én på opleveren

Skal du på ferie med familien, og vil du gerne opleve Danmark fra den smukkeste side, bør du overveje Vejle. Lokalområdet byder på masser af attraktioner, seværdigheder og gode oplevelser.

Hvad skal du se i Vejle?

Leder du efter forskellige aktiviteter i vejle, som hele familien kan have glæde af? Vejle kaldes Danmarks smukkeste handelsby, og det er bestemt ikke uden grund. Med en placering midt i Jylland er du ikke langt fra gode familieoplevelser såsom Legoland og Givskud Zoo. Eller måske en tur på Vejle Fodboldgolf kan give jer et smil på læben og en rigtig god, hyggelig stund for alle.

Er du mere til natur, er Vejle også er rigtig godt sted at befinde sig. Vejle er kendt for Bølgen, som ses fra Vejlefjordbroen eller direkte fra havnepromenaden, hvor du derfra kan gå op i den smukke dyrehave, hvor hjortene går frit rundt. Med en pose gulerødder i hånden kan du sagtens møde de flotte dyr og se dem helt tæt på.

Hvor skal du bo?

Er du faldet pladask for Vejles seværdigheder og natur, har du selvfølgelig brug for et godt sted at overnatte. Her er Vejle Center Hotel det helt rigtige valg, når du ønsker et hotel med sjæl til gode priser og som har en rigtig god beliggenhed. Hotellet er familievenligt, og du kan derfor nemt tage både børn og din bedre halvdel med.

Vil du se mere om lokalområdet i Vejle, kan du læse meget mere på www.vejlecenterhotel.dk