Sport og friluftsliv

Sikr produktionen med nødstrømsanlæg

Sikr produktionen med nødstrømsanlæg

Er produktionen eller serveren ude af drift, kan det have store konsekvenser for at kunne levere produkter eller serviceydelser til leverandører eller kunder. Uanset behovet kan man finde UPS anlæg og forskellige generatorer som dækker det energiforsyningsbehovet hos virksomheden.

Erfarne installatører med døgnservice

Hos www.norwerk.dk kan man få forskellige typer af generatorer, UPS anlæg, Batterier som er tilpasset ens branche og virksomhed. Søgningen er utrolig nem på hjemmesiden, da man indskrænker den efter anvendelse, frekvens og størrelse. På den måde kommer man let i gang med at finde det anlæg som fungerer i forhold til behovet. Er man i tvivl er der døgn service, og man kan få kyndig og professionel hjælp.

Nødstrøm, der varer og virker

UPS står for Uninterruptible Power Supply og anvendes ofte i IT- og kommunikationsbranchen for at sikre tilgengængelighed. UPS-anlæg kan sagtens også bruges i andre brancher, hvor der er behov for konstant elforsyning. UPS-anlægget er nærmest et selvstændigt elværksystem. Du kan få forskellige UPS-anlæg efter kapacitet og behov. Hos Norwerk kan din virksomhed få markedets mest energieffektive UPS anlæg som

En generator er ikke et selvstændigt elsystem som et UPS-anlæg. Generatorer drives af brændsel i kombination med en el-generator som genererer strøm. Hvis der f.eks. er strømudfald kan man gøre brug sådan et nødstrømsanlæg.

Hvis man vil have noget andet end generatorer, kan man få brændselsceller som er en ren energikilde. Der er ikke de samme miljømæssige udfordringer med brændselsceller ,da der ikke er nogen udstødningsgasser ved brugen af brændselsceller. Der er færre vedligeholdelsesudgifter forbundet med sådan et system. Dog er de indledende investeringer ved brændselsceller lidt højere.