Elektronik

Jeg har været ude og købe ny printer

Da min gamle printer valgte, at gå på pension her den anden dag. Har jeg været ude og erhverve mig en ny, og det var en dyr fornøjelse. Især når man skal have blækpatroner osv. for at den gider virke. Min kammerat var så flink, at fortælle mig hvor jeg kunne få fat i blækpatroner og billige toner henne. Nede i butikken spurgte jeg ekspedienten, om han havde noget canon blæk, da det er det min nye printers mærke er. Desværre var han lige udløbet af canon blæk. Det var en rigtig træls oplevelse, dog kunne han komme med nogle tilbud på blækpatroner. Jeg tog imod tilbuddet med åbne arme, da jeg var lidt i pengenød. Ekspedienten forsvandt om bag disken, og kom tilbage med favnen fyldt med små patroner. Jeg købte næsten rub og stub, så jeg vidste jeg ikke ville løbe tør i den nærmeste fremtid.

En uge efter mit nye printer køb

En uge efter jeg havde købt min printer, var jeg allerede løbet tør for blæk. Som om det ikke var nok, så skulle jeg også finde billige toner. Min havde nemlig valgt, at gå i stykker. Jeg måtte ned i den samme butik, som jeg var i i forrige uge. Nede i butikken stod den samme ekspedient, som stod der i forrige uge. Jeg spurgte ham, om han tilfældigvis kunne diske op med et tilbud på nogle billige toner. Han sagde, at fordi det var mig og han vidste, at jeg ville blive en fast kunde fremover, så havde han lige et smart tilbud til mig. Da jeg forlod butikken, var det med et kæmpe smil på læben, for jeg havde lavet det bedste røverkøb nogensinde følte jeg. Nu var jeg parat til, at gå hjem og afprøve min nye varer.

blækpatroner

Leave a Reply