Nyheder om Køretøjer

Eventfirma i København

Welcomehome.dk er et full service eventbureau. Skal man holde et eller andet event, hvor man gerne vil ryste nogle mennesker sammen og give dem en oplevelse sammen med noget hjerne input med hjem, så ville jeg da bruge et eventbureau der har styr på lige disse ting. Vi har været afsted på flere forskellige slags events med vores virksomhed, og for os har det altid været det nemmeste at anvende et event firma, for her skal vi jo bare kontakte og bestille det vi vil have, og så tager welcomehome.dk sig af resten.
Der er ting som jeg gerne ser er i orden, når jeg enten bestiller et event og når jeg selv deltager i et event, og det er at man sidder ordentligt, og at der er plads nok mellem stolene, så jeg også har mulighed for at strække mine lange ben ud engang imellem.

Til disse events er vi jo oftest rigtig mange mennesker samlet, og når der er mange mennesker samlet, så forsvinder ilten i lokalet også hurtigt, så det er vigtigt enten med en gennem ventileret rum eller at der er mange pauser indlagt, så der kan blive luftet ud og ny luft og energi kan fylde rummet igen.
Nu bruger vi jo Welcomehome.dk som er et eventfirma i København, det gør det nemt for os, nu vores virksomhed ligger i udkanten af København – det gør også, at når vi så afholder vores events, så har vi muligheden for at runde Nyhavn, og få en kold øl, inden vi tøffer hjemad igen.
For os er et eventfirma en vigtig brik i vores medarbejder pleje, vi kunne også bare rejse et eller andet sted hen, lave lidt kreativt arbejde, og ellers hygge os, men det giver os meget mere at blive i Danmark og få event firmaet til at give os det input vi har brug for, og så er det nok også væsentligt billigere, end at tage hele virksomheden med på ferie sydpå, selvom det nok også kunne have været en rigtig sjov ide på den korte bane.