Industri og Erhverv

Det skal være funktionel og ergonomisk

Få mere orden og flere kunder

Det gælder stort set alle steder i livet, at det er vigtigt at have orden i sine ting. Fordelen ved orden er, at det giver ro i sindet og sparer tid, når man kan finde sine ting med det samme. Ulempen er at orden tager tid, og det er ikke altid af interesse at skabe orden. Derfor har rigtigt mange mennesker uorden i et eller flere områder af deres liv eller hjem. Det er dog et grundlæggende element at have orden, når det gælder ens virksomhed. Rigtigt mange kunder vil blive skræmte af at møde en virksomhed, der roder og ikke har styr på tingene. Man kan forestille sig et bilværksted, hvor værkstøjet ligger i bunker langs siderne af væggene, og en mekaniker, der ikke har styr på hverken regninger eller løsdele. Man kan også forestille sig kundens ansigtsudtryk, når denne ser dette syn, og så ellers begiver sig ud ad døren igen.

Værktøjstavler på hjul

Et af de steder, der gerne hjælper f.eks. værksteder med at skaffe orden i kaos er LOCCO. LOCCO sælger tavler og vogne til værkstøj, så det både bliver smart og overskueligt. Disse værkstøjsvogne kan fås på hjul, som er så kraftige, at hvert hjul kan bære 125 kg, dvs. 500 kg i alt. Hjulene gør, at man kan trække værktøjstavlerne med rundt i arbejdsfeltet. Man sparer derfor tid på at gå frem og tilbage og hente værktøjet hele tiden. Find værktøjsvogne online https://locco.dk/shop/16-vaerkstedsvogne/. En værktøjsvogn på hjul kan have flere forskellige udformninger og højder. En værkstøj vogn kan akkurat som værktøjstavlerne opbygges efter behov, og man kan endda opbygge den med to sider. Har man først prøvet at have en værktøjsvogn, kan man ikke forstå, hvordan man har kunne leve uden.

Få dit eget professionelle værksted

Før i tiden sagde man, at garagen var for mænd, hvad køkkenet var for kvinder. Dette udsagn er ikke helt up-to-date, da mange mænd også huserer i køkkenet. Ikke desto mindre vil der med stor sandsynlighed være flere mænd, der ser garagen eller redskabsskuret som deres område, end kvinderne gør. Er man en mand med et vist tilhørsforhold til skuret, så kan LOCCO hjælpe med drømmen om et fedt fritidsområde. Tavler til diverse værktøj og tilbehør sælges også privat, og skulle lillemor være i tvivl om, hvad hun skal give til gemalen, så er der masser af inspiration på LOCCO’s hjemmeside.