Sport og friluftsliv

Dataloggere – et bredt sortiment findes her!

Forskellige modeller

Hos ltm.as tilbyder man et stort udvalg af elektronisk udstyr. Dataloggere finder man eksempelvis i dette sortiment. Her kan man vælge mellem mange forskellige modeller, og der er cirka 300 forskellige modeller at vælge imellem. På denne måde kan man finde lige præcis det, som man leder efter. Dataloggere kan bruges til mange forskellige anvendelser. Når det kommer til data aflæsning, så kan man også finde nogle forskellige modeller. Her har man mulighed for at aflæse forskellige typer af data efter ens specifikke behov.

Til forskellig anvendelse

Dataloggere kan man finde her til forskellige former for anvendelse. Det kan være, at man har brug for at logge data omkring strøm, fugt, tryk, ph eller noget helt andet. Så der er altså mulighed for at logge data omkring mange forskellige ting. Hermed får man lige præcis det udstyr, som tilgodeser ens behov. Man kan samtidig være sikker på en god kvalitet, så man får logget dataene på den rette måde.

Temperaturmålinger

Hvis man har brug for at måle eksempelvis temperaturen i et rum eller udenfor, så har man ofte brug for et Termometer. Her finder man dog også mange andre slags til at måle temperatur i forskellige sammenhænge. Det kan være, at man har brug for et Termometer til at måle temperaturen i køleskabet, i fryseren, på grillen eller et helt andet sted. Man kan kigge udvalget igennem, så man kan finde frem til det rette udstyr til ens formål.

Viden om ph værdier

I nogle sammenhænge har man brug for at vide noget omkring de pågældende ph værdier. Med en ph tester er det muligt at teste ph værdien. Man kan have behov for dette i mange forskellige sammenhænge. Det vigtige er, at man altid for en præcis læsning af værdierne, som man kan arbejde videre med.