Nyheder om Køretøjer

TÜV Rapport 2011: De bedste Brugte Biler

Køb en brugt bil er for de fleste stadig et mysterium lukket med syv segl. For at få her et lille lys i mørket kan, har TÜV skabt en rapport, der præsenterer de bedste brugte biler.

Grundlag af undersøgelsens egne data TÜV. Præcis detaljer vil blive registreret i rapporten, bemærker hvilke typer af biler skaden igen. Mindre overraskende er konstateringen af, at de ældre årgange har en højere fejl rate. Interessant konstatering er, at næsten hver femte bil er faldet gennem HU.

Vinderen er – Toyota Prius

Toyota Prius har været en af de reneste biler år siden, han nu fører liste over de bedste brugte biler. Rapporten citerer en udenlandsk bil med peak-værdier kan læse blæseren ikke kan lide tyske mærker. Men er BMW, VW og Opel til den tyske grundighed og dermed for kvaliteten.

Den mindste 6-årige Porsche 911 skiller sig ud med små defekter. Fem af de Porsche 911 kom på de tre første pladser i de bedste biler. Men dette kan være god og lykkelig, fordi luksus biler sjældent kører med for høje kilometertal tal. Mazda MX-5 kan købes med god samvittighed.

Den bedste SUV kommer også fra udlandet

Toyota RAV4 blev vinderen i fire aldersklasser af sig selv. Honda CR-V, med forbehold af den bageste aksel er testet, er ingen større bekymringer købt. Men på trods af rapporterne fra TÜV er, bør ikke blind links købe en af disse biler.

Køb brugte biler, fordi når det er vigtigt, at du opfylder de relevante råd og ikke gå videre kun på renlighed og udseende. Hvis det er muligt, bør du tage en ekspert med købet. Også kritisk kig under kølerhjelmen kan hjælpe en til at træffe den rigtige beslutning. Det bør ikke være for meget at finde olie.

Det værste af de syv år «er domineret af Renault

I top ti af de værste syv år af fire Renault biler er repræsenteret. Led listen, men hvor mange andre kategorier af Kia Carnival. I de ti-årige biler, er Fiat Stilo, især på grund af mange fejl.

Start på udkig efter en pålidelig brugt bil, bør en af de Kia Carnival foretrækker hænder. Hver 18. Bil kom ikke igennem HU. Start på udkig efter en to-til tre-årige bil, er det også tilrådeligt ikke at stole på Peugeot 307. Franskmanden falder, skyldes i høj grad bremse mangler, til lys og bagakslen.

Leave a Reply