Boligindretning

Anderledes og unikt brugskunst fra Crocca

Jeg fik anbefalet crocca.dk fra en af mine gode veninder, da jeg stod og manglede en gave til en af mine børn – det skal lige siges at mine børn er meget kræsne og specielle med hvad de vil have stående i deres hjem – men det lykkedes mig at finde nogle super dejlige gaver til dem – og jeg ramte plet, for de ting jeg har købt står fremme og pryder nu deres hjem. Så jeg kan kun anbefale andre der har en familie eller venner som mig, at hoppe forbi crocca.dk og få nogle gode ideer enten som gave eller bare til at forkæle sig selv lidt med. De har alt hvad hjertet begærer – og ikke kun unikt og anderledes, men det er også en rigtig go kvalitet. Man kan altid ringe til Crocca brugskunst og forhøre sig, hvis der er noget specielt man ønsker at købe, men ikke kan finde på deres side.

Ude og inde brugskunst fra crocca.dk

Nu er det ikke kun den indendørs boligindretning som Crocca Brugskunst henvender sig til, de har også mange skønne ting til haven, altanen eller terrassen. Det jeg godt kan lide ved deres hjemmeside er, at de har inddelt nogle af deres ting i årstider og traditioner – det vil sige, jul, påske og fester. Så det er hurtigt at finde inspiration, hvis man lige ønsker at få lidt til Påsken for at gøre hjemmet lidt mere Påskeagtig, nu vi er ved at nærme os denne dejlige Påsketid. Kun fantasien sætter grænser her.