Biler og sjov

Din bilpartner Autohuset Tofte og stenslag

Nu har jeg flere gange haft stenslag, og nogen gange har jeg fået dem lavet med det samme, og andre gange så har jeg lige samlet et par stykker sammen, hvis de har været meget små. For mig har det altid været vigtigt at min bil fremstår fin og ny, også selvom den er nogle år gammel. Så jeg har kendt Din bilpartner Autohuset Tofte i gennem mange år, og derfor får jeg også lavet mine stenslag hos dem – nogen gange samtidig med et eftersyn og andre gange ringer jeg bare og så fikser de det mens jeg er på arbejdet. Det er hurtigt og nemt, og jeg syntes at det er en fordel at jeg har kendt dem gennem flere år, for så ved jeg at tingene bliver udført ordentligt og af dygtige medarbejdere.

Reparation af stenslag

Når jeg indleverer min bil til Din Bilpartner Autohuset Tofte med et stenslag, så går der ikke lang tid før det er repareret – jeg når dårlig nok at drikke den kaffe som jeg får serveret, hvis jeg vælger at sidde og vente på at de reparerer min forrude. Det er også her jeg får skiftet mine dæk ved sæson skift, og også her er de hurtige og effektive. Jeg kan godt lide at komme hos Din Bilpartner Autohuset Tofte, jeg føler at alle kender mig, alle hilser og er venlige, jeg føler mig hjemme, jeg er tryg når jeg afleverer min bil. De er enormt dygtige til deres arbejde og udfører dem hurtigt.